čtvrtek 17. prosince 2015

Tlučná má titul ve futsale



Již 17. ročník turnaje mládeže ve futsale, který byl zároveň přeborem České obce sokolské, proběhl tuto neděli v Rokycanech v hale u zimního stadionu. Sokol Letkov opět připravil pro fotbalové přípravky (hráči do 10 let) 23 utkání. Velice dramatické zápasy probíhaly po celý den. Bouřlivá atmosféra byla i zásluhou rodičů dětí. Diplom s vlastním fotem si odvezl každý tým a všem hráčům co nastoupili na palubovku (95 účastníků) předali pořadatelé medaile.

Titul nakonec získal tým TJ Tlučná, který ve finále porazil mužstvo DIOSS Nýřany 4:0. Třetí místo obsadil tým Slavoj Stod, který porazil mužstvo FK Žákava 1:0. Poháry si odnesli i nejlepší brankář turnaje – Adam Kolman (ZKZ Horní Bříza) a nejlepší hráč Patricia Remiášová (Viktoria Plzeň dívky).


Pořadatelé ze Sokola Letkov nezapomněli opět na trenéry mužstev, kteří dostali drobné dárky za celoroční práci o mládež. Zpestřením vyhlašování výsledků bylo i představení každého zúčastněného hráče při přebírání medaile. Vítězi turnaje předala pohár metodička odboru sportu ČOS Mgr.Blanka Blandová.

Žádné komentáře: