pondělí 25. dubna 2016

Muži odehráli čtvrtfinále BLMF v Nezvěsticích.



V play-off muži dostali soupeře, který skončil po základní části na prvním místě. Pro kluky to byl vrchol sezony a chtěli soupeře, který s přehledem ovládl svoji divizi, přinejmenším potrápit. To se dařilo hned od prvních minut, kdy nastavené tempo skutečně odpovídalo vyřazovacím bojům. Tlučná se trápila hlavně v zakončení, kde chyběl klid a naopak přebývala nepřesnost. I přes snahu, která se nedala tlučenským upřít, se bohužel nepodařilo zvrátit stav zápasu v náš prospěch.

Druhý zápas pokračoval ve vysokém tempu se snad ještě větším zmarem v koncovce, kdy se naši borci dostávali krásnými kombinacemi do tutových příležitostí. Góly však nepřicházely. Soupeř se evidentně zalekl kompaktně hrajících červeno-černých a nebojím se říci, že se Tlučná stávala lepším z obou týmů. Na konci zápasu se projevily zkušenosti, které převládaly na straně soupeře a ten v poslední minutě odskočil na jednobrankový rozdíl. V následné hře bez brankáře již jen skóre upravil.

Z těchto zápasů si kluci musí vzít hlavně zkušenosti, které v rozhodujících fázích zápasů chyběly. Nicméně je vidět soudržnost a odhodlání, které zde panují. Tento mladý tým má jistě velkou perspektivu.

Martin Růžička ml.

Výsledky:

GALACTICOS - FbC Crocodiles Tlučná 3:1
FbC Crocodiles Tlučná - GALACTICOS 2:4

Foto: zleva: Jan Pešek, Martin Růžička, Jiří Míka, Adam Petrák, Tomáš Kadera, Petr Torma, Jakub Razím. Dole: golman Petr Špachmann, Martin Volf, golman Zdeněk Soukup, Filip Razím.

Žádné komentáře: