čtvrtek 15. února 2018

Seal's RUN TOUR 2018

Dámy a pánové, běžci a neběžci, chodci a důchodci, i Vy ostatní,
s nesmírnou radostí si Vám dovolujeme oznámit, že stopy běžeckého spolku Seal´s RUN opět můžete spatřit na nejrůznějších místech a mnohdy i jinde. Spatříte je dokonce i na místech, kde dříve k vidění nebyly.
Pokud stopy nikde nespatříte, je čas navštívit očního lékaře, neb tým Seal´s RUN pracuje dnem i nocí na tom, aby se nesmazatelně vryl do Vašich myslí. Zejména pak pozitivně.
Sportovní nadšenci správně propukají v jásot v předtuše nových závodů. A jásají oprávněně. Letošní rok přinese několik novinek, zlepšováků a vychytávek. Krom nových tratí a překážek jsou to i nové druhy závodů.
Naprostou novinkou je překážkový závod ve štafetovém podání nazvaný Tulení spřežení“. V tříčlenném týmu se bude muset s krátkou, sprinterskou tratí vyrovnat každý sám, ale zároveň budete hoblovat za celý tým.
Máte-li navíc nervy z ocele, můžete poměřit síly přímo s organizátory závodu a zesměšnit je před zraky všech ostatních účastníků a škodolibých diváků. Taková výzva se nedá odmítnout.
Další novinkou je noční běh skrývající se pod názvem Kasiopea“. Kdo by se nechtěl plahočit v noci lesem, sám, přes překážky a trochu se u toho bát? Přijďte si na krátké trati vyzkoušet nástrahy překážkového běhu, které neuvidíte na vlastní oči.
Poslední třešničkou na dortu jsou dětské závody. Na své si přijdou jak předškoláci, tak i dorostenci. Délky tratí a obtížnost překážek budou úměrné věku. Přijďte unavit potomky a vypít něco zlatavého moku. V pivovaru Bizon připravili sládkové závodní speciál Tulení pot“. To musíte ochutnat!
Na každého doběhnuvšího závodníka čeká v cíli kovová medaile. Slibujeme, že budou vykoupené slzami, krví a potem. Nee, teď přeháníme. Ale zadarmo rozhodně nebudou. Přijďte se přesvědčit a dokázat sami sobě, že ve Vás dřímá bojovník, který překážkám neuhýbá. Pojďte běžet tomu štěstíčku naproti. Odměnou Vám bude slastný pocit vítězů, neb v našem závodě neexistuje poražených!
Šanci máte 25. – 26. 5. 2018 ve Stodě a 28. 9. 2018 v Měčíně.
Tuleň s námi a zlé pryč!

Seal’s RUN (běžecký spolek STOD)

Žádné komentáře: