neděle 7. října 2018

Léto fotbalové



Léto a prázdniny, to je dovolená a též okurková sezona, nic podstatného se neděje a v tom letošním úmorném vedru obzvlášť. To ale neplatilo pro tlučenský fotbal. Již na přelomu června a července byl rozlosován nový soutěžní ročník 2018/19, do kterého jsme přihlásili šest družstev od „A“ mužů až po nejmenší přípravku, což představuje všechny kategorie.

Až budete číst tyto řádky, budou všechny soutěže řízené PKFS a OFS Plzeň-sever v plném proudu.

Přes léto je na přestupovém trhu velký frmol a ten se nevyhnul ani našemu oddílu. Kádr „A“ mužstva opustili hráči Matěj Kouřil, ten zamířil do Horní Břízy, Lukáš Homolka a Oleg Vivseanco odešli do Malesic a Franta Paum zase do Německa. Obráceně do Tlučné přišli hráči Folk z Nýřan, Krásný ze Štěnovic a Kraft, který skončil u našich západních sousedů.

Jak se změny projeví na herním projevu, ukáží nejbližší zápasy. Tři odehraná kola znamenají tři porážky s poměrem branek 2:11. Takže čekáme.

Extrémní sucho a vedro nebylo ideální pro travnatou plochu, a tak voda tekla proudem, aby hřiště přežilo. To se povedlo, pomohly deště a tráva se zazelenala.

Jaroslav Netrval

foto: Tereza Hladíková

Žádné komentáře: