neděle 16. září 2018

Letní sportovní soustředění Tanečního kroužku TJ Tlučná


Děvčata z tanečního kroužku společně s Tanečním klubem a s florbalovým oddílem se už po osmé vydala na letní soustředění, letos opět na Přimdu. Srpnovým soustředěním jsme otevřeli sezonu 2018-2019.

Pět dní jsme si užili nejen trénováním nové taneční choreografie, ale měli jsme zařazené i posilovací, protahovací a zpevňovací cvičení, vytrvalostní trénink na trampolínách, baletní a gymnastickou průpravu na podlaze tatami. Také jsme si užili vycházky po okolí, krásná byla procházka na zříceninu hradu Přimda, vyšlápli jsme si i sjezdovku. Relax a uvolnění svalů v místním bazénu jsem nejvíce ocenila já. Starší děvčata se společně s florbalisty zúčastnila biatlonu, kde si zaběhala podle mapy, zastřílela vzduchovkou, nerfkou, házela granátem … Kromě tanečních a sportovních akcí jsme měli i noční hru odvahy, která letos byla i se strašidelným vlkodlakem. Děvčatům se noční hra tak líbila, že jsme musely jít druhý den večer na zříceninu znovu, počkat až bude tma a dolů jsme scházely jen se světly baterek. Za perfektně připravenou noční hru a biatlon děkujeme trenérům florbalu.

Děvčata, Simča, Mája i já jsme si celé soustředění moc užily, ani domů se nám nechtělo, ale nedalo se nic dělat, bylo tu úterý – den odjezdu. Balení, uklízení a vyhodnocení soutěží družstev, kde všechny děti dostaly ceny za dosažené výsledky.

A domů 😊
Miluše Petráková


Žádné komentáře: