úterý 11. prosince 2018

Podzim v Tanečním klubu Tlučná


Na podzim se v Tanečním klubu odehrálo hned několik událostí.

Založili jsme nový tým TK18 pro holky i kluky předškolního věku. Jedná se o přípravku, kde se děti věnují pohybové průpravě a tanečním hrátkám. O několik nových členů se rozrostl i druhý tým TK14. Tento tým navštěvují děti ve věku 8 až 11 let a většina z nich se tanci věnuje již pátým rokem. Také přibyla trenérská posila Míša Jeníčková, kterou si všechny děti okamžitě oblíbily.

Během podzimu jsme uskutečnili dvě strašidlácké akce.

Poslední říjnový den jsme připravili Halloweenskou párty. Děti se převlékly za všelijaké příšery – čarodějnice, zombie, upíry či kostlivce. Proběhl strašidelný rej, zahráli jsme si několik her, ale hlavně jsme tančili na známé písničky o strašidlech.


V prosinci jsme si udělali Čertovský trénink. Děti dorazily v maskách čertíků a andílků. Velkým překvapením pro všechny byl čert, který se nečekaně objevil v tělocvičně. Některé děti se bály, některé si šly čerta pohladit. A protože čert patřil mezi ty hodnější, pomohl předat dětem Mikulášskou nadílku a nabídl jim i pravé uhelné mlsání.


Kromě zábavy se také pečlivě připravujeme na blížící se soutěžní sezonu. S každým týmem dětí nacvičujeme novou taneční pohybovou skladbu.

Více informací se dozvíte na: www.tktlucna.cz

Za celý Taneční klub přeji všem klidné Vánoce a šťastný nový rok 2019.

Marie Zemanová

foto: Radovan Osoba

Žádné komentáře: