pátek 28. listopadu 2014

Střediskovka Shuriken


Čas utekl rychle jako voda, a tak v sobotu 15. 11. 2014 přišla ta správná chvíle pokračovat v příběhu mladého samuraje Katsura. Stejně jako v předešlé etapě i tato začínala legendou, která navazovala přesně tam, kde skončila. Katsuro společně s mistrem Hayatem vyrazili do města, aby nakoupili zásoby nějakých pochutin, které by jim zpestřily jídelníček. 

Prodírali se davem, když vtom Katsuro zahlédl znak únosců. Bezhlavě se vrhl přímo do skupinky ozbrojenců, díky čemuž začala bitva mezi Katsurem a několika ozbrojenci. Mistr Hayato mu samozřejmě přispěchal na pomoc. Katsuro s mistrem si k sobě stoupli zády a bili se jako lvi. Hayato si začal uvědomovat, že mu docházejí síly, a tak velitel ozbrojenců zavelel zaútočit právě na něj. Převaha vojáků byla jednoznačná a oddělila od sebe oba naše hrdiny. Katsuro, který byl zahnán do vedlejší uličky, přesto viděl, že jeho mistr velice rychle ztrácí síly a nakonec také, jak mu prokláli hruď. Katsuro pochopil, že nejde jen o rvačku, ale o holý život. Sáhl proto do pouzdra na opasku a vytáhl vrhací hvězdice, takzvané shurikeny, které mu zachránily život. V duchu shurikenu a bitvy Katsura s ozbrojenci se nesla celá středisková akce. 

Nejdříve jsme se společně přesunuli do lesa ke studánce, kde jsme vybudovali pevnost, která se později pomocí shurikenů dobíjela i bránila. Shurikeny jsme si vytvořili z ponožek, takže jsme se nemuseli bát žádných zranění a mohli si vesele hrát. Ve dvou týmech jsme si ještě vyzkoušeli, jaké je krást si klobouky z území plného samurajů právě se shurikeny a také finální velkou bitvu do posledního žijícího člena týmu. A jak to všechno dopadlo? No samozřejmě suprově a všechny výsledky budou, stejně jako ty z předešlé etapy, viset v klubovně na nástěnce. Na závěr jen mohu říct, že se budu těšit, až se zase potkáme na další části Katsurovy cesty. 

Jakub Zahrádka - Kubička

Žádné komentáře: