čtvrtek 12. března 2015

3. Reprezentační ples CPOS MT


Centrum pečovatelských a ošetřovatelských služeb (pečovatelská služba) pořádal dne 7. března 2015 již 3. reprezentační ples. Účast byla opět hojná, jak ze strany klientů, tak i ze zaměstnanců a široké veřejnosti. Ples navštívily všechny pečovatelky, které se starají o seniory v DPS a také celé oblasti Tlučné.


Ples měl bohatý program, večerem provázel Petr Handl a o hudbu se postarala kapela Triangl music. Již tradičně vystoupil taneční soubor Bábidou z Chotěšova. Hosté měly možnost vyhrát spoustu zajímavých cen, které zajistili sponzoři ze všech přilehlých obcí. Tanec Bachata a Salza, v podání tanečního páru Petr Valečky a Markéty Kapicové, byl tento večer půlnočním překvapením.

Celý večer provázela příjemná atmosféra, kterou si všichni naplno užili. Věříme, že v příštím roce bude celý sál opět zaplněn a z Tlučné bude vysoká účast hostů jako tento rok.

Chtěli bychom ještě poděkovat velkému počtu sponzorů a všem, kteří se na přípravě plesu podíleli. 

Mgr. Monika Kynclová, 
koordinátorka tel. 728 764 444 

Terénní pečovatelskou službu poskytujeme ve Vaší obci Tlučná 

Středisko Vejprnicko

• Tlučná ¨
• Vejprnice - Sídla v rámci obce: Kokořov ¨
• Líně – Sulkov

Pracovní doba – se přizpůsobuje potřebám klienta a může být nepřetržitá

Tlučná, Vejprnice:   pondělí až pátek 6:30 - 15:00
Líně:                        pondělí až pátek 6:00 - 14:30

Potřebujete pomoci v tíživé situaci? Jsme zde pro vás a najdeme společné řešení!

Pokud jste senior nebo člověk se zdravotním omezením, který potřebuje pomoci, staráte se o rodiče či jiného rodinného příslušníka, nebo jste pracovně vytíženi a pomohlo by Vám, kdybyste část péče o postižené či seniory přenechali profesionálním pečovatelkám, neváhejte se na nás obrátit. Právě v takové situaci Vám může pomoci naše pečovatelská služba.

Jsme Centrum pečovatelských a ošetřovatelských služeb Město Touškov a naším posláním je snaha o to, abyste mohli co nejdéle zůstat doma, i když už Vám Vaše síly nestačí na zajištění péče o domácnost a péče o sebe. Zachováte si tak soukromí, kontakt s rodinou a kamarády a navyklý způsob života. Usilujeme o zachování jedinečnosti každého člověka a službu s každým uživatelem individuálně plánujeme tak, aby přesně vyhovovala jeho potřebám. Naše pečovatelky Vám mohou zajistit teplý oběd a donést Vám ho až domů, mohou Vám nakoupit, pomoci uklidit v domácnosti, vyzvednout léky v lékárně. Doprovodí Vás také k lékaři či na úřady. Naše služba dokáže zajistit i péči o lidi, kteří vyžadují intenzivní pomoc druhé osoby, např. při koupání, umývání na lůžku, přesunu z postele na vozík, při podávání stravy.

Cílové skupiny našich služeb:

 osoby s chronickým onemocněním
 osoby s tělesným postižením
 osoby se zdravotním postižením
 rodiny s dítětem/dětmi do 14 let v obtížné sociální situaci, která vyžaduje pomoc jiné fyzické osoby (narození dvou a více dětí, pečující rodič je dlouhodobě nemocný, apod.)
 senioři

Žádné komentáře: