úterý 5. května 2015

Zábavní odpoledne pro rodiny připomene 25 let salesiánů v Plzni




V sobotu 16. května pořádá Salesiánské středisko mládeže – dům dětí a mládeže Plzeň na Habrmannově náměstí v  Doubravce Zábavní odpoledne pro děti, mládež a rodiny. Odpoledne plné her, soutěží a dobré nálady je součástí letošních oslav 25 letého  působení salesiánů Dona Boska v Plzni – Lobzích. Záštitu nad akcí převzal starosta MO Plzeň 4 Bc. Michal Chalupný.



Habrmannovo náměstí se od 14 do 18 hodin promění ve velkou hernu, kde se zabaví děti i mládež různých věkových skupin. Pro menší bude připraveno malování na obličej či skákací hrad, pro větší horolezecké aktivity, pro všechny řada soutěží. Součástí programu bude také soutěž tablet.

Na podiu se vystřídají kapely Jalový výkon a Strawberry feelings, představí se také děti z kroužků salesiánského střediska, zhlédnout můžete pohádku Divadla Meluzína „Voděnka a Ohniváček“. Finále programu bude patřit koncertu kapely Traband, který začíná v 19 hod.

V průběhu celého odpoledne se budou moci návštěvníci informovat o činnosti a nabídkách salesiánského střediska. Občerstvení zajišťuje sociální kavárna Kačaba.

Kontakt: 603 294 010




Žádné komentáře: