středa 3. dubna 2019

Taneční klub Tlučná zabodoval na Czech Dance Tour 2019


Měsíc březen je v Tanečním klubu Tlučná ve znamení tanečních soutěží. Vzhledem k předchozí úspěšné sezoně jsme si našli v hledáčku o trochu prestižnější a výkonnostně vyšší soutěž oproti předchozím letům.

V sobotu 16. března jsme se zúčastnili regionálního kola taneční soutěže Czech Dance Tour pro Plzeňský a Karlovarský kraj. V tomto kole se utkalo téměř tisíc tanečníků z 26 skupin v různých tanečních a věkových kategoriích. Byla zde úžasná atmosféra, hala praskala ve švech a ze všech dětí vyzařovalo nadšení a radost z tance. Svůj díl na tom měl i náš fanklub, který zabral přední pozici na tribuně a jeho fandění bylo slyšet až na taneční plochu. Povzbuzování je důležitou součástí sportovního klání a dokáže děti vyburcovat k vyšším výkonům.


Děti z Tanečního klubu Tlučná soutěžily se skladbou Kleopatra v kategorii Art Dance děti (8–11 let).


Vybojovaly stříbro a tím si zajistily postup na Mistrovství Čech CZDT, které se bude konat koncem dubna. Všichni se už na mistrovství těšíme a jsme zvědaví na naše nové soupeře.


Do konce sezony nás čekají ještě tři soutěže na republikové úrovni. V březnu pojedeme na jarní pohár Děti v akci do Prahy, v dubnu na již zmíněné Mistrovství Čech CZDT do Chrudimi a v červnu na republikové finále Česko se hýbe do Prahy.


Držte nám všichni palce a sledujte nás na: www.tktlucna.cz

Marie Zemanová

foto: Radovan Osoba

Žádné komentáře: