pondělí 16. prosince 2019

Taneční klub Tlučná na soutěži Poslední tanec sezony 2019


V sobotu 19. 10. 2019 jsme se s dětmi z Tanečního klubu Tlučná vydali do Klatov na jubilejní 10. ročník soutěže Poslední tanec sezony 2019. Tentokrát jsme se podívali do končin, které jsme doposud nenavštívili, a zatančili jsme si v prostorách kulturního domu Klatovy spolu s 500 tanečníky z celých západních Čech.


V dopoledních hodinách jsme si vyzkoušeli parket při prostorové zkoušce a po obědě jsme se nadšeně vrhli na soupeře. Viděli jsme mnoho vydařených choreografií, ale nakonec jsme si přece jen medaile dovezli.
V kategorii Show Dance miniděti jsme se skladbou Šmoulí zem získali 3. místo.


V kategorii Plesové formace děti jsme se se skladbou Zorro umístili na 2. příčce. Pro letošní sezonu jsme se rozhodli pro novou taneční obuv. Děvčata si na soutěži poprvé vyzkoušela nové taneční latinky se speciální koženou podrážkou.


Jako tradičně nás doprovázeli rodiče, aby nám fandili, a tentokrát navíc jel i náš nový krokodýlí maskot, kterého si děti ihned oblíbily.
V letošním roce to byla naše poslední taneční soutěž a už s Míšou a dětmi připravujeme nové skladby pro taneční sezonu 2020.

Fotogalerii a videa naleznete na: www.tktlucna.cz

Marie Zemanová

foto: Radovan Osoba a FOTOfofr

Žádné komentáře: