čtvrtek 2. ledna 2020

Rok 2019 byl pro kynology velmi úspěšný

Vážený pane starosto,

dovolte mi poděkovat Vám a celému Zastupitelstvu obce Tlučná za finanční podporu, kterou jste nám na r. 2019 poskytli a která nám velmi zásadně pomohla k dosažení výsledků našich členů, pro které byl tento rok obzvlášť úspěšný.

Na své výsledky z 1. pol. 2019 navázal Jaroslav Kučera se psem Maik – Mi-JI – MS FCI (Mistrovství světa všech plemen) a vzorně reprezentoval naši ZKO Tlučná.

Následně proběhlo v září MR ČR CMC (Mistrovství ČR plemene Malinois) v Trnové, kde získal titul Mistr republiky a zároveň se kvalifikoval na MS FMBB (Mistrovství světa) v r. 2020 konané ve Francii.

Závodu MR ČR CMC v Trnové se zúčastnila i naše další členka Kateřina Müller se svojí fenou Kizzy vom Falkeinstoch, kde si obě „dámy“ vybojovaly krásné 5. místo a tím si také zajistily své místo na MS ve Francii.

Dalším velmi úspěšným členem je Hynek Procházka se psem RTW Say Holubí dům – tato dvojice si vybojovala výborné 2. místo na kvalifikačním závodě CACIT Všestary. Zároveň získali ocenění za nejlepší obranu závodu a hlavně si zajistili účast na MS RTV IFR v Maďarsku v r. 2020.

V neposlední řadě lze zmínit naše další úspěšné členy – manžele Zdeňka a Ludmilu Skokanovi. Ludmila Skokanová se se svojí fenou NO Jagira Aykmar zúčastnila MR ČR FCI všech plemen, kde se v konkurenci 54 závodníků umístila na krásném 15. místě. Následně se společně se svým manželem Zdeňkem a jeho fenou NO Hesi Zde-Sko zúčastnili závodu ČKNO v Roudnici nad Labem, kde se paní Ludmila umístila na 18. místě a pan Zdeněk na pěkném 13. místě. Nelze nezmínit, že letošní závod proběhl v opravdu velké účasti, a to 70 závodníků.

Máme za sebou opravdu velmi vydařený rok, kdy se 3 našim členům podařilo zajistit si účast na Mistrovství světa svých plemen – RTW a Malinois.

Věříme, že se nám bude i nadále dařit držet krok a směr ve vrcholové kynologii, které jsme již nyní součástí, a zároveň se nám bude dařit reprezentovat nejen naši ZKO Tlučná, ale i obec Tlučná.

Dovolím si ještě jednou poděkovat za Vaši přízeň a finanční podporu, která nám velmi pomohla výsledků dosáhnout.

S úctou
Jitka Davídková, jednatelka ZKO Tlučná

Žádné komentáře: