úterý 3. května 2022

Taneční klub Tlučná a Mezinárodní den tance 2022

V pátek 29. 4. 2022 oslavil Taneční klub Tlučná, jako celý svět, Mezinárodní den tance. Byl to již druhý ročník, kterého jsme se s dětmi z Tanečního klubu spolu s jejich kamarády zúčastnili.

V rámci oslav tance se pořádá celorepublikový flashmob, který propojuje společnou choreografií všechny tancechtivé v České republice. Autorem choreografie je tentokrát Lenka Nora Návorková, vítězka StarDance, která ji připravila na refrén známé písně Chci tančit od skupiny Mirai. Zbytek písně jsme pojali po svém a při tvoření se dobře pobavili. Asi po hodině jsme byli s nácvikem hotovi a mohli jsme skladbu zatančit naostro. V průběhu odpoledne jsme se bavili naším známým a velice oblíbeným Tanečním chodníčkem, který si děti protančily několikrát dokola. 

Zopakovali jsme si naše letošní soutěžní i nesoutěžní skladby. Na hřišti postupně zazněla hudba v rytmu samby, valčíku, české polky a ochuzeni nebyli ani naši nejmenší mateřáci, kteří si zatrsali na dětské hity. Na závěr si každý samozřejmě odnesl malou pozornost.

Už se všichni těšíme, co si asi zatančíme příští rok.

Na záznam letošního flashmobu se podívejte na www.tktlucna.cz

Chceš tančit? Přidej se k nám! Volej 732 833 303 nebo rovnou přijď.

Na stančenou!

Marie Zemanová

foto: Radovan Osoba

Žádné komentáře: