středa 20. prosince 2023

Hrací plocha, bílý míček aneb Florbalové nadšení v Tlučné

Florbal (1)

Florbal, dynamický a vzrušující sport, má svůj domov i v obci Tlučná.

Tlučná může být malá, ale její florbalové týmy mají velký vliv. Nejenže soutěží s okolními městy, ale několik hráčů dosáhlo i úspěchu na vyšších úrovních.

Florbal v Tlučné není pouze sportem; je to i prostředek k budování společenství. Děti, mládež a dospělí se spojují prostřednictvím společné lásky k florbalu. Týmová práce, fair play a radost ze hry jsou hodnoty, které jsou u nás vytvářeny a posilovány prostřednictvím tohoto sportu.

Pro větší růst jsme se pustili do spolupráce s Gorilami Plzeň, kde se nadále můžeme rozvíjet. Jak naši trenéři, tak i hráči.

Florbal (2)

Dobrá příprava je základ, který nás vede k úspěchům u mladších i starších kategorií. S přípravou v klubu dětem pomáhají naši trenéři, kteří jsou nadšenci pro tento sport a snaží se udělat vše pro přípravu na různá utkání a osobní růst jednotlivých hráčů, ale i pro zábavu a nadšení ze sportu. V našem trenérském týmu došlo ke změnám v obsazení kategorií. Začínáme u kategorie přípravka a elévové, kde převzali vedení Kristýna Benešová, Milena Lendelová a Míra Urban. U mladších žáků to jsou Nikola Gorinová a Pavel Hromádka. Starší žáky si vzal na starost Jakub Čech a o dorost a juniory se starají Vítek Šedivý, Milena Lendelová a Radek Šedivý.

Rosteme s mladými hráči. Florbalový klub v Tlučné se neustále rozvíjí a hledá nové tváře, které by se chtěly přidat k naší skvělé komunitě. Smyslem naší vize je rozvíjet sportovní vášeň u dětí a mládeže v obci a jejím okolí.

Kristýna Benešová

 

Žádné komentáře: