pondělí 18. prosince 2023

Podzimní nálada ve školce

MŠ

Milí čtenáři,

v tomto článku se ohlédneme za uplynulými 3 měsíci, konkrétně za tím, co se odehrálo u nás ve školce. Začátek školního roku nebývá nijak zvláštní. Každý rodič i dítě ho prožívá jinak. Někoho doprovází stres, plačtivost, či nejistota z nového prostředí, jiní se těší na nové kamarády, zážitky, výlety.

První vítanou akcí byl zábavně-naučný program Bezpečný pes, kde se děti seznámily s bezpečností při kontaktu se psy, naučily se, jak reagovat v určitých situacích, např. při útoku nebo v případě volně pobíhajícího psa.

Pohádku o Budulínkovi nám přijelo zahrát divadlo Múza, nejmenší děti se staly herci v pohádce Pec nám spadla s divadlem Hra a s předškoláky jsme si protáhli, zklidnili a posílili svá tělíčka jógou pro děti pod vedením zkušené lektorky paní Gábiny Nejedlé.

MŠ v D-clubu

V podzimním duchu se nesl měsíc listopad a s ním i sportovně zábavné dopoledne v D-clubu Plzeň, kde byl pro děti připravený velmi pestrý a zábavný program. Měli jsme tak možnost se stát součástí kolektivních her jako byl florbal, fotbal, hokej, vyřádit se v prostorách herny, na trampolínách, ale také jsme si vyzkoušeli, jak překonat sami sebe v ukázkové lekci Ninja sport. Tento článek uzavřeme Halloween party, na které se spolupodíleli také rodiče, ať už přípravou kostýmů, výzdoby nebo pohoštěním pro děti. A jaké další akce nás ještě čekají? To Vám bude odkryto v dalším čísle zpravodaje.

MŠ Halloween

Kolektiv MŠ Tlučná Vám přeje, ať jsou Vaše vánoční svátky provoněné cukrovím, okořeněné smíchem a dobrou náladou.

Lucie Halamová

Žádné komentáře: