středa 4. března 2015

Divadlo Pluto



Na březnová a dubnová představení si občany Tlučné dovoluje pozvat Divadlo Pluto

Na  březnová představení – související s oslavou MDŽ platí mimořádná sleva  200,- Kč!

V pondělí 9.března uvádíme muzikál Nejkrásnější válka a 11.března oblíbené HAŠLERKYJÁDY aneb HAŠLERA V KABARETU!

Ženy čeká nejen slosování vstupenek o pěkné ceny , ale i možnost  fota s herci Divadla PLUTO! Proto pozor -  fotoaparáty s sebou, protože se vždy o přestávce můžete vyfotografovat  s herci daného představení.




V Divadle PLUTO můžete  příjemně oslavit i Svátek učitelů!

a)     Využijte stolové úpravy hlediště, kde si na své stoly můžete kromě zábavy nadělit i své speciální pohoštění (víno,chlebíčky atd). V případě Vašeho zájmu je můžeme i objednat u lahůdkářské firmy Pilík (Mýto u Rokycan) a dodat. (Toto pohoštění však není zahrnuto  v ceně vstupenky).

b)    Po představení ba dokonce i před představením můžete posedět a dál se věnovat volné zábavě.

c)     Využijte dárek Divadla PLUTO ke Dni učitelů  speciální slevy 80 Kč na lístek pro každého pedagoga –

Pro seniory je platná sleva 50,- Kč na vstupenku. (tj. senioři 150,- Kč, ostatní 200 až 250 Kč vstupenka)

d)    Vzhledem k tomu, že v představeních Pluta účinkují většinou herci Babovřesk či Ordinace v růžové zahradě,

je mimořádně možné i fotografování, popřípadě beseda!

Více i repertoáru Divadla Pluto najdete na jeho webových stránkách: divadlo-pluto.cz.



Dovoluji si jen upozornit, že komedie AŽ SE TREFILA 8.3. A ZIEGLERKA  22.3. JE VYPRODÁNA.

Méně než 70 lístků zbývá na 23.3. Mejdan manželek a 25.3.Kalba manželů a 29.3.Nejkrásnější válku.


Novinky Divadla PLUTO

Mnozí z Plzeňáků si neumí bez Divadla PLUTO kulturní život v Plzni ani představit. Některé nové diváky by ale Divadlo Pluto rádo oslovilo. V letošním roce  bude vstupovat do své již 17. sezóny a připravilo toho opravdu hodně. Díky zájmu turistických destinací právě vzniká netradiční představení "Lázeňské pletky Straussovy operetky", kde na premiéře 13.dubna diváky jistě osloví  zajímavé provedení a slavné melodie Johana Strausse, v přednesu předních sólistů operní i operetní scény Prahy a Plzně, Michaely Šramové, Dalibora Tolaše, Romana Krebse a dalších zpěváků i tanečníků.

Dalším počinem, na který se již mnozí těší, je komedie Antonína Procházky "Klíče na neděli", která bude mít premiéru 1.dubna a  v režii Pavla Kikinčuka  si zahrají  herci Lukáš Langmajer, Karel Zima. Pavla Bečková, Natálie Topinková, Miluška Kupcová, Jindřiška Kikinčuková a další. Na tyto dvě  premiéry hledáme i nové partnery, kteří by rádi spojili jméno své společnosti s netradiční formou propagace a zároveň podpořili  tyto novinky Divadla Pluto.

Nově Divadlo PLUTO ve spolupráci s o.s. Klubu přátel  oslovuje i děti a mládež, pro něž je otevřené taneční studio. Pokud i Vy by jste se rádi zapojili mezi malé a mladé tanečníky,můžete přijít každé pondělí od 15:00 do 16:00 a od 16:00h do 17:00h.Na všechny příznivce se těšíme v Divadle PLUTO.


Žádné komentáře: