pondělí 16. března 2015

Salesiáni v Pekle



V pátek 23. ledna 2015 proběhl v plzeňském KD Peklo 23. Salesiánský ples. Možná se ptáte, kdo jsou to ti salesiáni? Salesiáni Dona Boska jsou řeholní řád, který si vzal za své poslání pracovat pro děti a mladé. Najdete je po celém světě. V Plzni v Salesiánském středisku nabízejí volnočasové aktivity a sociální služby pro děti, mladé a rodiny už 25 let.

Na plese této neziskovky se sešlo 380 návštěvníků z řad pracovníků, dobrovolníků, dárců a přátel střediska. Uspořádat ples je jedním ze způsobů, jak můžeme poděkovat za podporu a přízeň. Hudební doprovod obstarala kapela Junior Band z Pohořelic. Do programu přispěla svým vystoupením taneční skupina projektu Happy Handicap pro lidi se speciálními potřebami a také sami organizátoři plesu
připravili scénku o 25 letech budování plzeňského střediska. Před půlnocí jsme se konečně protančili k očekávanému losování výherců soutěže o ceny. Věřte, že odcházeli spokojení. Bodejť by ne, mezi dárci výher byli totiž i sponzoři z Tlučné.

Naše poděkování za podporu patří firmám Kadeřnictví Lucie Hicklová, Restaurace Na Schůdkách, Řeznictví Lávička, Sklenářství Cerha, Vinotéka Tlučná, Vladimír Weber grafika, Zahradnictví Grubr a paní Drahomíře Tauerové.

Doufáme, že ač se všichni na chvilku ocitli v Pekle, prožili nebeskou radost a plesání.

Petra Pelíšková
koordinátor péče o dárce
Salesiánské středisko mládeže Plzeň


Žádné komentáře: