pátek 18. prosince 2015

Víkend plný florbalu


O víkendu 12. a 13. prosince si tlučenští florbalisté užili sportu vrchovatě.

Mladší žáci nastoupili v sobotu v Nýřanech v rámci Bohemia ligy malého florbalu. Hned první zápas proti družstvu Cobra Radnice se jim povedl, zvítězili 12:7. Druhý zápas byl trochu smolný, po vyrovnaném souboji podlehli TJ Sokolu Osek 5:6. Se Staňkovem opět výhra a v posledním zápase s TJ Dobřany vybojovala Tlučná remízu. Po druhém kole BLMF jsou mladší žáci na průběžném druhém místě. Další turnajové dny je čekají v novém roce, třetí kolo začátkem ledna.


Elévové odehráli svůj turnajový den v hale ZČU v Plzni na Borech a byl to jejich pořadatelský den. To obnáší přípravu celého turnaje, od postavení mantinelů, zajištění zapisovatelů a obsluhy časomíry, rozhodčích a na konci turnaje úklid celé haly. To by se neobešlo bez pomoci rodičů hráčů, kteří se aktivně do přípravy zapojili, za což jim všem patří velký dík.

Hráči, kteří nastoupili za elévy, už mají něco za sebou a na předvedené hře to bylo znát. Gólů padlo více, než jsme v této kategorii zvyklí a celkové pojetí hry bylo na vyšší úrovni. Avšak neustále je co zlepšovat, elévové nakonec obsadili 3. místo a domů si zaslouženě odváželi bronzové medaile. Následující turnajový den čeká elévy stejně jako mladší žáky 10. ledna 2016.

Žádné komentáře: