pondělí 25. června 2018

Jak zvládli druhou část sezony 2017/2018 starší žáci


Zimní přípravu jsme zahájili již 9. ledna, tréninky probíhaly 1x v týdnu v tělocvičně, 2x v týdnu na fotbalovém hřišti.

Ve dnech 4–7. 3. jsme absolvovali soustředění v Sušici. K dispozici jsme měli hřiště s umělým povrchem, večer si kluci odpočali v místním aquaparku.

Sehráli jsme 3 přípravné zápasy, za zmínku stojí vydařené utkání s účastníkem žákovské ligy FC Písek. Bohužel celou přípravu poznamenala velká marodka, ještě jsem nezažil takové množství nemocných a zraněných hráčů. To se projevilo i v prvních mistrovských utkáních, kdy jsme dokázali bodovat až ve 4. jarním kole.

Od tohoto zápasu jsme již neprohráli ani jediné utkání, velmi dobré zápasy jsme sehráli s předními týmy soutěže (Chodov, Švihov, Hradešice). Je velká škoda, že jsme několik remízových zápasů nedokázali rozhodnout, i když soupeře po fotbalové stránce přehráváme. Poradit jsme si měli hlavně s týmy z konce tabulky, máme rezervy v proměňování šancí.

V krajské soutěži jsme po posledním zápase ve Stříbře nakonec obsadili 4. místo.

Musím poděkovat všem ml. žákům, kteří nám obětavě pomáhali, hráli velmi dobře. Stejně tak žáci z nejstaršího ročníku pravidelně nastupovali za družstvo dorostu. Spolupráce mezi jednotlivými týmy funguje výborně, pomáháme si navzájem a na výsledcích je to vidět.

Pavel Kouřil

Žádné komentáře: