neděle 9. září 2018

Taneční klub Tlučná na soustředění na Přimdě


Taneční klub zahájil sezonu 2018/2019 v rekreačním středisku Přimda, kam děti spolu s florbalo-vým klubem a Tanečním kroužkem odjíždí každý rok, aby se po prázdninách dostaly zpět do formy.

Odjížděli jsme v pátek 24. 8. 2018, počasí bylo deštivé a na Přimdě nás čekal mlžný opar. V sobotu také ještě pršelo, ale v neděli se počasí umoudřilo a do konce soustředění bylo krásně.

Hned od sobotního rána děti tančily. Většinu času jsme věnovali pohybové průpravě, základům baletu, posilování a přípravě nové taneční skladby. Tréninky jsme měli 5x denně, proložené nejrůznějšími hrami. Děti si zkusily zahrát třeba kulečník, šipky a stolní fotbálek. Neděle byla napůl taneční a napůl relaxační. Kromě tancování jsme si udělali výlet na zříceninu hradu Přimda, zaplavali si v bazénu a splnili bobříka odvahy, kterého připravili trenéři z florbalu. Ve strašidelném lese byly příšery se zelenýma očima, houkala sova a nechyběl ani vlkodlak. V pondělí jsme si navíc vyzkoušeli trénink na trampolínách. V úterý nás čekalo opakování sestaviček, které jsme se naučili, balení a těšení se domů. Před odjezdem děti dostaly odměny za soutěžní klání, které probíhalo mezi jednotlivými družstvy během celého soustředění. Každý si odnesl nějakou cenu. A hurá domů.


Bohatou fotogalerii si můžete prohlédnout na: www.tktlucna.cz

Marie Zemanová

Žádné komentáře: