pondělí 18. března 2019

TK TJ Tlučná – soutěžní rok 2019


Rok 2019 jsme začali soutěží Česko se hýbe 26. 1. v Českých Budějovicích. Jedná se o postupovou taneční soutěž. 

Soutěže jsme se zúčastnili se skladbou Na indiánské výpravě – děti ve věkové kategorii do 8 let. Indiáni si zlatou medailí zajistili postup na republikové finále do Prahy. Soutěžila také skladba Upíří akademie – děti věk. kat.  11–14 let. S upířím nočním rejem si děvčata a jeden chlapec vytancovali 2. místo a postup na republikové finále.

Z dalšího kola ČSH v Plzni 23. 2. skladba Na indiánské výpravě přivezla 1. a Upíří akademie 2. místo.

Do konce taneční sezony máme před sebou ještě několik soutěží, vystoupení a tradiční víkendové soustředění v tělocvičně, které pořádáme společně s tanečním kroužkem z Líní.

V březnu se budeme účastnit ještě okresní a krajské soutěže O nejlepší skladbu, proběhne další kolo ČSH v Praze a taneční soutěž o chodovský koláč Děti v akci v Praze-Chodově. V květnu pořádáme soutěž  TLUČENSKÉ POHYBOVÉ SKLADBY.

Obě sestavy pak budou vystupovat na plese Policie ČR v Nýřanech a na akci Divotvorný volant, která je pořádána pro osoby se zdravotním postižením na letišti v Líních. Na této akci děti nepředvedou jen své natrénované skladby, ale mohou si zkusit řídit traktor, TIR nebo autobus.

Miluše Petráková

Žádné komentáře: