úterý 2. dubna 2019

Ocenění putují do Tlučné

NEJLEPŠÍ SPORTOVCI OKRESU PLZEŇ-SEVER
Pátek 15. 2. 2019, kulturní dům města Kralovic v 17 hodin, začíná vyhlášení ankety Nejlepší sportovec okresu Plzeň-sever za rok 2018.

V nominaci na tuto akci byli i tři adepti z Tlučné. Cvičitelka Jarka Rybářová za dlouholetou obětavou činnost v tělovýchově, trenér mládeže fotbalového oddílu Pavel Kouřil za vedení starších žáků, potažmo dorostu s velmi dobrými výsledky – oba dva v kategorii trenér, cvičitel. V kategorii starosta obce pak Standa Volf, kde se hodnotí přístup a podpora rozvoje sportu a tělovýchovy ze strany obce.
Výběrová komise po posouzení všech návrhů následně vybrala na ocenění P. Kouřila a S. Volfa.

Velká škoda, že ani jeden z vybraných se nemohl této akce osobně zúčastnit. Pavel Kouřil byl na zimním soustředění s dorostem v Sušici a Standa Volf se omluvil z důvodu nemoci. Ocenění proto převzali místostarosta obce Pavel Liška a předseda TJ Tlučná Zdeněk Folda.

Trenér Pavel Kouřil (vpravo) a předseda TJ Tlučná Zdeněk Folda (uprostřed) při přebírání sponzorského daru (nových dresů pro družstvo dorostu) z rukou Miloše Mencla, jednatele společnosti Mencl Elektro Engineering s.r.o.

Takže, tak jako tradičně v posledních letech, Tlučná měla na pomyslných stupních vítězů zaslouženě své zástupce.

Již teď se můžeme těšit na vyhlášení nejlepších sportovců za rok 2019, které se bude konat příští rok v Nýřanech, a kde se tlučenští sportovci jistě objeví v nominaci v co největším počtu.

Jaroslav Netrval

VZORNÁ CVIČITELKA Z TLUČNÉ
Již zmiňovaná paní Jaroslava Rybářová sice v Kralovicích ocenění nezískala, ale nemusí být smutná. Byla totiž navržena na ZLATÝ ODZNAK VZORNÉHO CVIČITELE, který se uděluje za příkladný vztah ke sportu. Toto uznání bylo vedením ČASPV schváleno a dne 14. 3. 2019 předáno do patřičných rukou.

TJ Tlučná gratuluje k zisku ocenění a děkuje za odvedenou práci.

Zdeněk Folda

Žádné komentáře: