čtvrtek 2. ledna 2020

Živá podzimní YMCA


YMCA v podzimním semestru otevřela tři běhy kurzů: angličtinu pro děti mladšího a staršího věku a také pro dospělé. Děti si mohou užít spoustu aktivní a živé angličtiny s několika rodilými mluvčími.

Hned na začátku října si mohli rodiče s dětmi přijít vychutnat podzimní atmosféru. Dlabali jsme společně dýně, opekli na ohni buřty, ochutnali jsme mnoho dýňových dobrot a užili si spousty podzimního řádění.



Na konci měsíce října YMCA pořádala pro děti z kurzů, ale také veřejnost, Lampionový průvod. Děti si spolu s námi vyrobily každé svůj lampion, poseděli jsme u ohně a opekli slané i sladké dobroty. A pak už byl čas vyjít vzhůru dobrodružstvím tmy. Všechny děti byly opravdu statečné a nebály se jít v čele nástrahám vstříc.

V neposlední řadě během podzimních prázdnin proběhl Sluníčkovský minicamp zaměřený nejen na přírodní vědy, ale také na tvořivé aktivity, děti si také užily spoustu pohybu a zábavných her.

A co se chystá po novém roce?
31. 1. 2020 pořádáme další minicamp, stejně jako předchozí bude plný vědeckých experimentů, tvoření a také zimních radovánek. I v dalším semestru budou pokračovat kurzy angličtin a od 6. do 10. 7. 2020 budeme mít již třetím rokem tábor s rodilými mluvčími pro děti a tento rok nově i pro dospělé.

Věra Burianová

Žádné komentáře: