čtvrtek 2. ledna 2020

Florbalový podzim byl nabitý


Florbalová sezona je od začátku září v plném proudu. Během listopadu uspořádaly své turnajové dny všechny věkové kategorie mládeže, svoji premiéru v pořádání si odbyli i muži. Od začátku října se turnajové dny střídají po týdnu napříč všemi věkovými kategoriemi. Jezdí se hrát nejen na plzeňská sportoviště, ale již tradičně do Tachova, Domažlic či Rokycan a nově do Klatov nebo Kdyně.

Začátkem sezony posílili klub noví hráči, nejen v nejmladší kategorii, tedy přípravce, ale i v ostatních věkových kategoriích. Členská základna tlučenského florbalu se tedy utěšeně rozrůstá.

Období Vánoc je spojené se zaslouženým oddechem a nejen florbalisté čerpají nové síly do další práce. Tréninky začínají hned v lednu, kdy čeká všechna družstva další vlna zápasů a pořádání. Nesmí chybět ani Novoroční turnaj s rodiči a přáteli florbalu, který se bude konat v tlučenské tělocvičně.

Děkujeme trenérům, rodičům a dalším podílejícím se na bezproblémovém chodu oddílu a všem přejeme hodně sportovních úspěchů.

Čtenářům Tlučenského zpravodaje přeje celý florbalový klub klidné prožití vánočních svátků a mnoho zdraví a spokojenosti po celý rok 2020.

Vlasta Růžičková

foto: přípravka v Rokycanech - Martin Růžička

Žádné komentáře: