neděle 20. prosince 2020

Online strašidla v Tanečním klubu Tlučná

Stále se u nás něco děje!

Tak jako na jaře při první vlně covidu i na podzim tančíme online.

Jeden z tradičních strašidelných tréninků proběhl na Halloweena a druhý na Mikuláše s čerty.

Na Halloweena se slétli čarodějnice a netopýři a zatančili si na známou písničku Ježibaba. Na děti čekala i odměna ve formě strašidýlek a pamlsků.

Na čertovském tréninku se nás sešlo více jak 20, z toho jeden andílek a ostatní čertíci a čertice. Některé děti jsem ani nepoznala. Zařádili jsme si na písničku Peklo čertovina, která se nám náramně hodila ke všem těm čertíkům. Mohli jsme si tak spolu nejen zatančit, ale také si navzájem popovídat.

Teď nás čeká do konce roku ještě pár tréninků s vánoční tematikou a možná přijde i …

V letošním roce se nám podařilo vytvořit již 4 týmy: TK20 – taneční hrátky pro děti od 3 do 6 let, TK18 – děti 6 až 8 let, TK14 – děti 9 let a starší a Fit Dance – všichni od 10 do 99 let. Stále se k nám můžete přidat. Buď se připojte na naše online lekce, nebo přijďte na trénink, až začneme opět tančit v tělocvičně. Doufejme, že se situace zlepší a v lednu se vrátíme opět k toužebně očekávaným tréninkům a soutěžím.

Na závěr bych chtěla za Taneční klub Tlučná popřát všem tanečnicím a tanečníkům a samozřejmě i všem ostatním lidem šťastné a veselé Vánoce, hodně štěstí a hlavně zdraví. A to samé i po celý rok 2021.

Snad již brzy na stančenou!

Bohatou fotogalerii naleznete na: www.tktlucna.cz

Marie Zemanová

foto: Radovan Osoba

Žádné komentáře: