čtvrtek 20. května 2021

Taneční kroužek opět trénuje!


Po dlouhé pauze jsme se se začátkem pěkného počasí opět sešli. Začali jsme s tréninky skoro v plném počtu, a to mě velice potěšilo.

Trénujeme zatím, jak to povoluje vládní nařízení, ve venkovních prostorách, a tak jsme využili krásné travnaté fotbalové hřiště.

Na náš první trénink opožděně přiskákal velikonoční zajíček, který dětem přinesl nadílku.

Zatím trénujeme takto: ve středu a v pátek 16–17 hod. mladší věková kategorie (7–10 let) a ve středu 17–18 a v pátek 15–16 hod. starší věková kategorie (13–17 let).

Děti si zopakovaly choreografie z minulého roku, se kterými jsme si přivezli ze soutěží několik medailí. Začínáme také s tréninkem choreografií nových skladeb, který hlavně mladší kategorii velice baví.

Zveme nová děvčata i chlapce od mateřáků do 15 let, kteří by měli zájem si s námi zatančit, zaskotačit, zasmát se, zaposilovat a protáhnout svá těla. Můžete nezávazně přijít na náš trénink a když se vám naše tancování bude líbit, tak se od září můžete stát členem Tanečního kroužku TJ Tlučná.

Tančíme hlavně pro radost, jezdíme na soutěže, vystupujeme na různých akcí, pořádáme víkendové soustředění v místní tělocvičně, jezdíme na soustředění na Přimdu a během roku pro děti pořádáme různé akce.

Jen doufám, že už budou tréninky v plném proudu a že co nejdříve budeme moci začít s nácviky v tělocvičně.

Miluše Petráková

Žádné komentáře: