pondělí 8. listopadu 2021

Tančím, tančíš, tančíme s Tanečním klubem Tlučná


Letní taneční soustředění 

Konec srpna byl ve znamení intenzivní přípravy na novou taneční sezonu 2021/2022. Jako obvykle proběhla ve Střelských Hošticích, tentokrát v termínu 21.–28. 8. 2021. 

Drželi jsme se zavedeného tréninkového programu: před snídaní běh kolem areálu s ranní rozcvičkou, dopolední 2,5hodinový trénink, odpolední 2,5hodinový trénink, večer švihadla spolu se strečinkem. Při trénincích si děti vyzkoušely street dance, hip hop, modern dance, ale hlavně jsme se věnovali sambě, která nás provázela vesměs celým soustředěním. Nechyběl ani aktivní odpočinek ve formě skotačení na prolézačkách, hraní stolního fotbálku a ping-pongu.


V polovině týdne nás čekala recesiáda, na které si děti zasoutěžily. Absolvovaly deset stanovišť se sportovními, ale i logickými úkoly. Večer jsme si opekli buřty na již tradičním táboráku a přednesli básničky, které děti samy složily s použitím předem stanovených slov.

Ve volném čase jsme se věnovali tvůrčí činnosti. Každý si vyrobil svůj LEGO náramek. Další den si děti vyzkoušely pletení šály na prstech. Některé šály dosahovaly délky několika metrů.

Taneční soustředění jsme zakončili slavnostním večerem, na kterém děti předvedly 13 tanečních choreografií. Vyhlásili jsme výsledky recesiády a předali taneční certifikáty. Nechyběly ani odměny za výkony. Na závěr večera jsme si zahráli lidské pexeso a zařádili si na diskotéce ve volném stylu.


Chcete si užívat s námi? Přidejte se k nám! 

Tančíme v tlučenské tělocvičně úterý, středa a neděle. Věnujeme se výuce tance od dětí od 3 let až po dospělé. Zaměřujeme se na taneční hrátky pro nejmenší, na taneční skladby s prvky standardních a latinsko-amerických tanců, muzikálový tanec, hip hop a street dance a FIT DANCE pro získání kondice. Každoročně se zúčastňujeme několika soutěží.

Rádi uvítáme nejen nové holky a kluky, ale i dospěláky. U nás můžete začít tančit v každém věku od 3 do 99+ let – stačí jen chuť do tance. Nepotřebujete žádné taneční zkušenosti – lekci přizpůsobíme vám. Neobávejte se, určitě vše zvládnete. I během listopadu a prosince se můžete přijít nezávazně podívat na naše tréninky. Do konce roku 2021 činí členský příspěvek pouze 100,- Kč a můžete absolvovat libovolný počet lekcí. 

V Tlučné trénujeme již od roku 2008. Máme tým zkušených trenérů, kteří sami dříve soutěžili v dětských či dospěláckých kategoriích s účastí na mistrovstvích ČR. Zapojujeme se do tanečního dění v republice i do mezinárodních tanečních výzev. Zúčastnili jsme se Mezinárodního dne tance 2021 a připojili se k celosvětové taneční výzvě Jerusalema Challenge, která je symbolem boje proti koronaviru. Máme bohatou historii a hluboké kořeny – někteří členové již začali soutěžně tančit v 90. letech minulého století. 

Plesová sezona se blíží!

Chcete si zopakovat tance na nadcházející plesovou sezonu? Neotálejte a obraťte se na nás, společně si vše připomeneme.

Pište na info@tktlucna.cz nebo volejte na 732 833 303.

Rozpis tréninků a bohatou fotogalerii naleznete na: www.tktlucna.cz

Těšíme se na stančenou!

Marie Zemanová

foto: Radovan Osoba

Žádné komentáře: