pátek 10. prosince 2021

Podzimní strašení v Tanečním klubu Tlučná

 

Stále jsme v jednom kole

Taneční sezona začala v Tanečním klubu Tlučná radostně. V září jsme se po letním soustředění sešli v plném počtu a ještě se k nám přidal nespočet nováčků. Mateřáčci tančí na známé dětské písničky proložené pohybovými hrami a na tanečky s Míšou se vždycky moc těší. Starší týmy dětí pilně pracují na nových soutěžních choreografiích.

Ani dospělácký tým nezahálí. Učíme se krátké lehce zapamatovatelné sestavičky na různé taneční styly. Už jsme si vyzkoušeli cha-cha, merengue, jive, mambo, sambu, bachatu a zabrousili jsme i do novodobých stylů. Tančíme sólo a neskutečně se u toho bavíme.

Halloweenská párty

Jako každý rok si běžné tréninky zpestřujeme různými zajímavými akcemi. Například Halloweenským tréninkem, který se konal shodou okolností na Dušičky v úterý 2. listopadu. Pořádně jsme si zařádili, zastrašili a také se odměnili. Tentokrát si každý odnesl dýni plnou sladkého překvapení. Bohužel ani strašidlům se nemoci nevyhýbají, proto dorazila jen polovina bubáků, ale i tak jsme si to náramně užili.

Na co se těšíme

Ještě do konce roku plánujeme, že během prosince proběhne tradiční čertovská party, na které se sejdeme opět v kostýmech čertů, čertic a určitě dorazí i nějaký ten andílek a možná přijde i ...

Jako novinku připravujeme i sestavičky s vánoční tematikou, které děti neuvěřitelně baví.

Po novém roce se chystáme také na soutěžní sezonu, kde bychom chtěli předvést naše nové choreografie. Tak nám držte palce, ať se nám vše podaří natrénovat.

Bavte se s námi

Stále se k nám můžete přidat, přijďte na jakýkoli trénink do tlučenské tělocvičny. Můžete si vybrat z našich 4 týmů: TK20 – taneční hrátky pro děti od 3 do 6 let, TK18 – děti 6 až 8 let, TK14 – děti 9 let a starší a Fit Dance – všichni do 99+ let.

Informace o trénincích a bohaté fotogalerie naleznete na: www.tktlucna.cz

Těší se na Vás náš tým tanečních trenérů Jana, Maruš, Míša a Radek.

Na závěr bychom chtěli za Taneční klub Tlučná popřát všem tanečnicím a tanečníkům a samozřejmě i všem ostatním lidem šťastné a veselé Vánoce, hodně štěstí a hlavně zdraví. A to samé i po celý rok 2022.

Brzy na stančenou!

 

Marie Zemanová

foto: Radovan Osoba

Žádné komentáře: