pondělí 13. června 2022

Taneční kroužek na MiA Festivalu


Velkolepá Mezinárodní taneční soutěž MiA Festival, na kterou jsme si vytančili účast z postupového kola z Plzně (Hastrmánci z 1. místa, Pravěk z 2. místa) byla rozdělena do tří dnů. Finále naší taneční disciplíny se konala 29. 5. 2022 v Praze v Lucerně.

Děti si velmi užily celý den, ale hlavně samotnou soutěž, kdy vystupovaly na pódiu Lucerny před hledištěm naplněným diváky.

V tento den na finále přijelo tančit a bojovat o umístění 150 tanečních skupin z Čech, Moravy a Slovenska. Velká konkurence a mnoho zajímavých choreografií s různými tanečními žánry. Vystoupení se všem dětem moc povedla, každé zaujalo diváky svojí originalitou. Atmosféra celého dne se nesla ve sportovním duchu. Všichni soutěžící byli odměněni velkým potleskem.

Naše nejmladší věková kat. 6–8 let se ničeho nezalekla a zatančila naprosto suverénně. Proto to nemohlo dopadnout jinak než, že si sestavička Hastrmanské dovádění vezla domů ZLATÉ MEDAILE, diplom a krásný pohár.

Za tohle Hastrmanské zlato dostala ocenění i naše trenérka Miluš. Sdružení Děti fitness aneb sportem proti drogám uděluje CERTIFIKÁT trenérce vítězného týmu za vynikající práci s dětmi.

Sestava Návštěva v pravěku si svoje vystoupení velice užila a na STŘÍBRNÉ medaile chyběly pouze dva body, ale i vytancované 3. místo na mezinárodním finále je krásné.

Týmu s počtem 29 dětí ve věkové kategorii 9–11 let taneční disciplína Originální dynamic byly předány diplomy, na krku se dětem třpytily BRONZOVÉ medaile a samozřejmě nemohl chybět ani pohár

Pohárů jsme si v letošní roce vytančili už několik a tak už se těšíme, až je s dětmi na konci sezóny naplníme ŠAMPAŇSKÝM, samozřejmě dětským, a uděláme si krásnou rozlučku se sezónou 2021–2022.

Za TK TJ trenérky Miluš, Petra, Daniela

Žádné komentáře: