čtvrtek 15. prosince 2022

Taneční kroužek v nové sezoně

Naposledy jsme čtenáře zpravodaje informovali o báječném letním soustředění, ze kterého jsme se vraceli na konci srpna.

Přišel konec prázdnin a nastal školní rok, a to pro nás znamená nový start.

V září jsme se všichni sešli a začali novou taneční sezonu 2022/2023. Náš taneční kroužek se rozrostl o plno nových dětí. V letošní sezoně opět trénujeme ve třech věkových kategoriích dětí ve věkovém rozmezí 4–16 let. Tréninky máme 3x v týdnu dle věk. kategorií.

Nejmenší tanečnice a tanečník z kat. MINI jsou úplní začátečníci a trénují jednoduché kroky tanečků pódiových skladeb. Na známé dětské písničky tvoříme choreografii s názvem Zoubky. Další choreografie už zkušenějších dětí, kde máme 33 děvčat a 3 chlapce, se bude jmenovat Rebelové. Nejstarší děvčata a chlapci si sestavu z velké části vymýšlejí a trénují sami. Sestavička s názvem BLACK MIRROR bude plná street dance.



Se všemi úspěšnými skladbami Hastrmanské dovádění, Návštěva v pravěku a Sešli jsme se v parku ze sezony 2021–2022 jsme byli pozváni reprezentovat TJ Tlučná na Plzeňskou krajskou přehlídku, která se konala 13. 11. 2022 v Plzni. Pořádala ji Česká asociace Sport pro všechny k výročí 30 let trvání. Logo oslav vyjadřuje, že už 30 let táhneme za jeden provaz. Velkou tradicí v programu činnosti ASPV je právě tvorba pohybových skladeb, které s našimi svěřenci připravujeme nejen na soutěže, ale právě k příležitosti přehlídek a tělovýchovných akademií.

Pro děti plánujeme jako každý rok návštěvu Mikuláše s čerty, která se uskuteční 7. prosince. Další akce nejen pro děti bude Vánoční maškarní show. Na této tradiční akci 17. 12. děti předvedou rodičům, co se letos naučily. Tato akce je vždy spojena s maškarním bálem a téma letošních masek je povolání. Už teď se moc těšíme, jaké masky si děti připraví. Masky budou vyhodnoceny a odměněny. No a hlavně přijde i Ježíšek, který jistě pod stromečkem nechá dětem nějaký dáreček.

Jak vše dopadlo, napíšeme příště.

Taneční kroužek přeje všem Tlučeňákům krásné a pohodové Vánoce a lepší rok 2023.

Trenérky TK TJ Tlučná Miluš, Péťa, Daniela, Martina

Žádné komentáře: