úterý 4. dubna 2023

Co se připravuje na jaře ve Sluníčku?

Vážení spoluobčané,

máme takovou radost, že společně můžeme vstoupit do jarem provoněných dnů a společně se s Vámi radovat z dění, které se tento rok chystá.

V letošním roce jsme se s Vámi mohli potkat na Masopustní stezce pro rodiny s dětmi a společně jsme si užili kouzelnické představení ve Sluníčku. Věřím, že i Vaše děti mají teď na parapetu travňáčka, který jim může připomínat, že se blíží Velikonoce.

I v letošním roce Vás a Vaše blízké zveme na již tradiční Velikonoční lov vajíček, který se bude konat 15. dubna od 15 do 19 hodin (a prosím nezapomeňte, že se v 15 hodin opravdu začíná). Na děti bude čekat Velikonoční stezka, lovení velikonočních vajíček (košíčky s sebou), opékání na ohni, jarní vyrábění a skákací hrad. Pikniková deka, něco dobrého na společný stůl a oheň jsou vítány!

Také bychom rádi pozvali Vaše děti na letošní letní příměstské tábory. Jejich přihlašování bylo již spuštěno a děti se i letos mohou těšit na široký výběr tematicky zaměřených kempů: kreativní, indiánský, sportovní, anglický a další kempy! Přihlášky a bližší informace můžete najít na webu Sluníčka: www.slunickotlucna.cz/letnikemp.

Na konec mi dovolte ještě jednu pozvánku. 11. dubna a 16. května (oba dny od 15:00 do 16:30) proběhne ve Sluníčku den otevřených dveří, a to především pro děti a jejich rodiče, kteří by rádi přihlásili své děti do Dětského klubíku ve Sluníčku. Dětský klubík je denní hlídání pro nejmenší děti od 2 do 5 let. Pro děti je každý den připravený pestrý, kreativní, smysluplný a rozvíjející program. Přijďte se s námi seznámit, těšíme se na Vás.

V neposlední řadě Vám všem chci popřát hluboké a radostné prožití Velikonoc a mnoho radosti z rozkvétající přírody a nové energie, které s sebou každý rok jaro přináší.

S láskou a úctou za YMCA Plzeň Sluníčko Tlučná Věra Burianová


Drazí spoluobčané, situace může být pro mnoho z nás neúnosná, nestabilní, složitá a finančně stresující. Pokud jste se vy, nebo někdo z Vašeho okolí ocitl v tíživé životní situaci, YMCA v Tlučné nabízí nejen hmotnou pomoc v nouzi. Nechat si pomoct není slabost, kontaktujte nás.



Žádné komentáře: