středa 21. června 2023

Bavte se společně se Sluníčkem

YMCA - LEGO párty

Vážení spoluobčané,

mám velkou radost, že spolu můžeme vcházet do krásných letních měsíců a dní a věřím, že si je užíváte stejně nadšeně jako všechny děti, dospěláci a lektoři ve Sluníčku.

V posledních týdnech jsme Vás mohli potkat na LEGO párty, kde si děti i dospělí mohli postavit stavby z LEGO, vyzkoušet různé soutěžní disciplíny, poslechnout příběh o moudrém a bláhovém staviteli a nebo ochutnat LEGO zmrzlinu. Věřím, že si děti stejně tak užily i Den dětí. I letos jsme mohli jako Sluníčko YMCA pomoci při organizaci Dne dětí na fotbalovém hřišti v Tlučné, kde děti mohly zažít díky všem tlučenským spolkům nádherný program. Na Den dětí si děti užily ještě jedno odpoledne plné zábavy, tvoření, malování na obličej ve Sluníčko POINTu, kde nás navštívila i komise Vesnice roku.

Letáček - volná místa na táborech
Toto léto pořádáme mnoho různorodých táborů, moc se na děti těšíme s velkou dávkou dobrodružství, nových přátelství, zábavy, tvoření, pokusů a nezapomenutelných letních dnů. Pokud Vaše děti ještě nemají na některé týdny o prázdninách program, určitě je neváhejte přihlásit na letní příměstský tábor www.slunickotlucna.cz/letnikemp.

Pro všechny zájemce o kroužky ve Sluníčku máme dobrou zprávu, přihlašování na další školní rok bylo spuštěno a je možné na: www.slunickotlucna.cz/prihlasovanikurzy.

Stejně tak máme dobrou zprávu pro všechny zájemce o docházku do dětského klubíku, kde se také otevřelo přihlašování dětí od nového školního roku. Navíc je pro mnoho rodičů skvělou zprávou, že od ledna 2024 se dětský klubík stane dětskou skupinou. Bližší informace taktéž najdete na: www.slunickotlucna.cz/detskyklubik.

A co se chystá?

Vítání léta ve Sluníčko POINTu, a to 30. 6. už od 9:00 hodin, na děti bude čekat skákací hrad a maličkost pro každého šťastného školáčka, který už jistě bude čekat na dobrodružství, které prázdniny přinesou.

Už teď Vás chceme srdečně pozvat na Americký den do Sluníčko POINTu, a to 6. 7. od 9:00 do 15:00, kdy bude pro děti (ale i dospěláky) připravený program s rodilými mluvčími z Ameriky (překlad zajištěn) – budete si moci připravit opravdovou americkou sváču, zjistit, jak se hraje baseball, nebo si vyrobit typické americké maličkosti (vstupné zdarma).

A v neposlední řadě Vás srdečně zveme na Sousedský den 2. 9. od 14:00 do 19:00 taktéž ve Sluníčko POINTu. Můžete se těšit na šermířské vystoupení, místní dobroty, doprovodný program a vyžití nejen pro děti, ale i dospěláky. Bližší informace připravujeme.

Za celý tým Sluníčka Vám přeju nádherné, požehnané a inspirující letní dny.

S úctou Věra Burianová

 

Žádné komentáře: