pondělí 9. října 2023

Podzim s YMCA Plzeň – Sluníčko Tlučná

 

Vážení spoluobčané,

jsem nadšená, že Vám mohu napsat, co všechno je za námi, co se děje a co všechno se chystá v letošním podzimním čase.

Společně jsme zakončili léto úžasným Sousedským dnem, který byl krásnou tečkou za letošním létem, mohli jsme si společně užít dobré jídlo a skvělý program pro děti i dospěláky.

hisland kouteksportovní koutek

šermířioheň

I letos se ve Sluníčku rozjely volnočasové kroužky! Na některé se dokonce můžete hlásit i v průběhu školního roku (www.slunickotlucna.cz/prihlasovanikurzy). Letošní výběr je opravdu pestrý: sebeobrana pro děti, power jóga pro dospělé, kreativní kurzy pro děti, technickovědecký kroužek pro děti a spoustu dalšího.

Ve Sluníčku také běží dopolední hlídání pro nejmenší – Klubík Sluníčko pro děti od 2 let, navíc pro Vás máme parádní zprávu: už brzy se staneme dětskou skupinou!

Kromě jiného Vás chci srdečně pozvat na pravidelná nedělní biblická setkání ve spolupráci s ČCE – Nýřany, která probíhají každou neděli v prostorách Sluníčka (po dokončení rekonstrukce kapličky se tato setkání plynule přesunou) od 9:30 do 10:30. Po každém setkání je prostor na povídání nad kávou a něčím dobrým. Každý je srdečně zván.

A co všechno se plánuje a chystá?

14. října Vás srdečně zveme na DÝŇOVOU PÁRTY, a to od 15:00 do 19:00 hodin do Sluníčko POINTu.

26. listopadu se připravuje mezigenerační předadventní tvoření s občerstvením, povídáním ve Sluníčku v Tlučenské kolonii 895 (podpořeno z fondu MAS Radbuza). Registrace je nutná (telefonicky, nebo e-mailem).

10. prosince se můžete těšit na ŽIVÝ BETLÉM v lesoparku Krimich.

 

Srdečně se těšíme na setkání s Vámi.

S úctou Věra Burianová

 

Žádné komentáře: