pátek 15. prosince 2023

Ani v zimním čase se v YMCA nenudíme

YMCA - přání k Vánocům

Vážení spoluobčané,

je mi velkou ctí, že Vám mohu napsat něco málo z toho, co se děje v YMCA Plzeň v Tlučné. Nádhernou zprávou je pro nás po dlouhém roce snažení to, že jsme se od listopadu stali dětskou skupinou a můžeme tak nabídnout kvalitní, kreativní, láskyplné a rodinné hlídání pro Vaše dětičky od dvou let věku. To by se nemohlo stát bez výrazné podpory Nadace ČEZ a soustavné podpory obce Tlučná. Moc Vám touto cestou děkujeme. Skvělou zprávou také je, že se Vaše děti mohou stále zapisovat.

Dětská skupina Sluníčko

Ani na konci tohoto roku neustávají akce, které se v obci mohou konat: 25. listopadu ve Sluníčku proběhlo Mezigenerační setkání za laskavé podpory MAS Radbuza, kde jsme si společně mohli vytvořit nádherné vánoční dekorace, posedět nad lahodným občerstvením a poslechnout si i něco málo z tradic o adventních věncích a o adventu od našeho milého pastora Jirky Kantora.

Mezigenerační setkání

10. prosince, po uzávěrce zpravodaje, se koná již tradiční Živý Betlém, který by nemohl proběhnout bez štědré podpory obce Tlučná a herců YMCA Plzeň.

Letos se můžete těšit na PŮLNOČNÍ bohoslužbu, a to po dlouhé odmlce v tlučenské kapličce. Bohoslužba začne již ve 23 hodin a skončí právě o půlnoci – sfouknutím adventního svícnu a zapálením Vánoční svíce. Bohoslužbou Vás laskavě provede Jiří Kantor. V novém roce se pak můžete těšit na znovuobnovení bohoslužeb v tlučenské kapličce, všichni jsou srdečně vítáni.

Půlnoční

I v dalším roce se mohou Vaše děti hlásit do kroužků, které YMCA nabízí, a výběr je velmi pestrý. Také pro Vás chystáme Masopustní program pro nejmenší děti a jejich rodiče, a to 17. února. Více informací k akcím, které se chystají, můžete najít na našem webu: www.slunickotlucna.cz

Manželské večery

V neposlední řadě mi dovolte Vám popřát svátky plné láskyplných slov, hřejivých obejmutí a uzdravených srdcí. Přeji Vám požehnání a tam, kde budete, buďte požehnáním pro druhé.

S láskou

Věra Burianová

Žádné komentáře: