pondělí 16. září 2024

Léto ve Sluníčku plné radosti a dobrodružství!

Příměstské tábory (2)

Milí sousedé a přátelé,

letošní prázdniny byly ve Sluníčku opravdu živé! Nejen že si děti v naší Dětské skupině Sluníčko užily spoustu letních dobrodružství, ale v srpnu jsme také s radostí otevřeli brány Sluníčka pro příměstské tábory. Děti měly možnost zažít nezapomenutelné zážitky plné cestování, tvoření, kutění, sportování a spousty další zábavy. Bylo to léto plné smíchu, radosti a nových kamarádství.

Příměstské tábory (1)Příměstské tábory (3)

Od září opět otevíráme naši Dětskou skupinu pro děti od 2 do 5 let a těšíme se na další společné dny plné her a učení. Kromě toho jsme pro vás připravili i nový pestrý výběr kroužků. Děti se mohou těšit na taneční kroužek, kroužek pro malé vědce a techniky, kroužek pro malé kuchtíky a mnoho dalšího. Pro dospělé nabízíme například power jógu a pro děti anglické divadlo. Celou nabídku najdete na našem webu www.slunickotlucna.cz.

Dětská skupinaKroužky

Září pro nás bude také měsícem setkávání. V sobotu 7. září si od 15 do 19 hodin užijeme Sousedský den s opravdu pestrým programem – divadlem pro děti, kouzelníkem, HISLAND koutkem, tvořením pro děti, skákacími hrady, malováním na obličej a spoustou další zábavy. Hudební doprovod zajistí kapela Tlučňáci a den zakončíme vystoupením spolku FERRUM IGNI.

Akce po uzávěrce zpravodaje již proběhla a k článku doplňujeme fotky z ní:

Sousedský den 7. 9. 2024 (1) Sousedský den 7. 9. 2024 (4)

Sousedský den 7. 9. 2024 (2)Sousedský den 7. 9. 2024 (3)

A abychom se naladili na podzimní atmosféru, srdečně vás zveme na naši tradiční Dýňovou párty, která se uskuteční 12. října opět od 15:00 do 19:00 hodin. Přijďte si s námi užít krásné podzimní odpoledne!

Ráda bych vás také informovala, že v tlučenské kapli probíhají pravidelné bohoslužby každých čtrnáct dní. Aktuální program můžete sledovat na webu www.ccenyrany.cz/program, nebo také na nástěnce u kapličky.

Přejeme vám klidný vstup do nového školního roku a poklidné podzimní dny.

Za spolek YMCA Plzeň – Sluníčko Tlučná

Věra Burianová

Žádné komentáře: