pátek 22. června 2018

Pošesté mistři!



Odvetným finálovým zápasem se soupeřem z Horní Břízy 12. června skončila dlouhá sezona fotbalistů z kategorie mladší žáci.

Šňůra jarních vítězství poslala hochy do závěrečného play off z 1. místa v tabulce a ani ve zrádné vyřazovací soutěži nenašli mladí fotbalisté přemožitele. Vozili vítězství ze soupeřových hřišť a doma potvrzovali postup až do závěrečného finále. Závěrečný zápas s výsledkem 6:0 už byl posledním korálkem na obrovském úspěchu. Tato parta totiž nedala šanci zvednout pohár a převzít zlaté medaile nikomu jinému už 6 sezon. A to nikdo – včetně ocenění předávajících zástupců okresního svazu fotbalu – nepamatuje. Tento úspěch a poděkování patří samozřejmě i rodičům, jež nás celou dobu podporují, a i bez pomoci úřadu by celá logistika a organizace byla o mnoho složitější.

Sestava:
Hauer Jakub, Svoboda Ondřej, Bárta Matěj, David Matyáš, Hlinka Adam, Řáha Filip, Nguyen Samuel, Liška Vojtěch, Šedivý Ondřej, Süč Martin, Prchal Dan, Fink Eduard, Staněk Jan, Švehla Josef, Voldřich Jakub, Šůla Jan, Liška Tomáš.

Trenéři: Končel Jaroslav, Bárta Ladislav, Řáha Jaroslav

Ladislav Bárta

Žádné komentáře: