pátek 31. července 2020

Co se děje v YMCA v Tlučné


Jsem moc ráda, spolu s celou organizací YMCA v Tlučné, že se věci po těžké době opět vrací do normálu. Věřím, že stejně jako pro nás i pro vás byl tento čas plný nových výzev, ale i zamyšlení. Mohli jsme šít roušky pro potřebné, v době karantény jsme pro děti z Tlučné připravili Velikonoční GPS lov vajíček a také Májovou GPS stopovačku. Byl to moc příjemně strávený čas.

I tento rok, navzdory okolnostem, jsme se rozhodli realizovat English camp, který je už maximálně obsazený a také nově, ve spolupráci se Západočeskou univerzitou, Robotický tábor.

Od září spouštíme sedm kurzů, na které se mohou zájemci už teď zapisovat na našich webových stránkách: www.slunickotlucna.cz. Velkou novinkou je pro Sluníčko YMCA spolupráce se Západočeskou univerzitou, ze které mohl vzniknout pravidelný robotický kroužek. Věříme, že pro nás bude společná práce velkým obohacením. Nově kromě kroužků angličtiny pro děti 3–6 let, 6–9 let, 9–12 let a teenagery otevíráme YMCA klub pro všechny zvídavé děti, které chtějí poznat okolí Tlučné, zahloubat se do přírodních krás, tvořit, zpívat, prostě objevovat a nebude chybět ani angličtina.

Také nás čeká velký krok k lepšímu, a to je stěhování do právě se rekonstruujících prostor. Jsme si jisti, že to přinese zase o něco kvalitnější prožitek z každé chvíle, kterou s námi trávíte. Přeji Vám za celou YMCA v Tlučné pevné zdraví, krásné zážitky s nejbližšími a co nejpohodovější prázdniny.

Věra Burianová

foto: Patrik Süč

Žádné komentáře: