středa 15. prosince 2021

Florbalový podzim v Tlučné

Po covidovém přerušení sportování je florbalová sezona opět v plném proudu a pokračují veškeré ligové soutěže i turnaje mládeže. Během podzimních měsíců hrají turnaje každý víkend všechny věkové kategorie mládeže. Jezdí se hrát tradičně nejen do plzeňských hal a tělocvičen, do Tachova či Rokycan, ale letos poprvé také do nově postavené haly Area D nebo do Lázní Kynžvart.

Nábor nových hráčů letos proběhl ve spolupráci se ZŠ Tlučná díky vstřícnosti pana ředitele Vávry už během června. A tak začátkem sezony posílili klub noví hráči, kteří už díky ukázkové hodině ve škole prostřednictvím her a zábavy nahlédli do florbalového prostředí. Noví hráči se zapsali do všech věkových kategorií a hned jak pochytili florbalové základy, už vyrazili na turnaj.

Pozornost si zaslouží také trenérský tým, jehož členové se svým svěřencům neúnavně po celou sezonu věnují. Bez jejich nadšení a lásky k florbalu by klub nefungoval. Trenéři mají možnost si prostřednictvím Českého florbalu zvyšovat kvalifikaci a sdílet zkušenosti na trenérských školeních, seminářích a webinářích, které jsou pro ně pořádané po celou sezonu.

Konec roku je spojený s kratší pauzou a nejen florbalisté mají čas na regeneraci a čerpají nové síly do další práce. Trénovat se začíná bez odkladu hned v lednu, kdy čeká všechna družstva další vlna zápasů a pořádání.

Za celý tlučenský florbal Vám všem přeji klidné prožití vánočních svátků, pevné zdraví, hodně štěstí a spokojenosti po celý rok 2022.

Vlasta Růžičková


Žádné komentáře: