středa 15. prosince 2021

Fotbalový poločas

Jsme nyní v polovině fotbalové sezony, a to znamená, že je čas na její zhodnocení a nastává období zimní přípravy, což je její nejméně oblíbená část, avšak tréninkově ta nejdůležitější. Celkově lze shrnout, že tlučenský fotbal je na dobré cestě. Všechny naše celky přezimují v prvních polovinách tabulek ve svých soutěžích. Daří se nám úspěšně držet veškeré hráčské kategorie a členy realizačního týmu včetně trenérů. Náš fotbalový „stánek“ se snažíme stále zvelebovat a vytvářet tak příjemné sportovní prostředí a kvalitní podmínky pro naše hráče. Všechny tyto dílčí kroky vedou k tomu, že hráči rádi chodí v hojném počtu trénovat, tréninky mají ten správný náboj, tvoří se dobrá parta na hřišti i mimo něj, a to vše se odráží v zápasových kláních a jejich výsledcích. Troufám si říct, že tlučenské celky hrají líbivý fotbal a důkazem toho je i stále se zvyšující divácká návštěvnost, a to jak na domácích, tak na venkovních utkáních, za což jsme nesmírně rádi. Jak jsem uvedl na začátku mého příspěvku, jsme teprve v půlce cesty a ta druhá půlka (pokud situace dovolí) bude ještě dlouhá a náročná. O to více se na ni musíme o zimní pauze připravit, každý poctivě pracovat a věřím, že je to ta správná cesta k udržení dobrých výsledků, které bychom rádi předváděli i v jarní části sezony.

Nově tlučenský fotbal můžete sledovat na stránkách www.tjtlucna.wz.cz, kde naleznete rozpisy zápasů, jejich výsledky, kontakty na trenéry, naše sponzory a partnery, bez kterých bychom jen těžko fotbal v Tlučné dělali.

Rád bych touto cestou poděkoval všem hráčům, trenérům a realizačnímu týmu za doposud odvedenou práci a popřál jim a také našim příznivcům krásné a poklidné Vánoce a hlavně pevné zdraví v novém roce. 

Závěrem si dovolím vyslovit skromné přání, choďte na tlučenský fotbal, fanděte nám, neboť to pro nás hodně znamená.

Petr Němec

Žádné komentáře: