středa 15. prosince 2021

Máte Mistra světa!

O výsledcích členů naší ZKO Tlučná Vás informujeme často a dá se říci, že pravidelně. Zdá se být již samozřejmostí, že mezi sebou máme členy, kteří se účastní vrcholových závodů, obsazují přední příčky, získávají tituly Mistra České republiky. Nicméně titul Mistra světa má náš člen poprvé.

Je mi velkou ctí představit Vám touto cestou Mistra světa IFR IGP3 plemene rotvajler p. Hynka Procházku a jeho psa Saye Holubí dům.

Mistrovství světa IFR IGP3 plemene Rotvajler se konalo 12.–16. 10. 2021 v Maďarsku, zúčastnilo se 73 psovodů z 28 zemí světa. Konkurence vážně silná, atmosféra závodu nepopsatelně úžasná, o to více je titul Mistra světa p. Procházky a Saye exkluzivní.

Ti, co p. Hynka Procházku znají, ví, co sportovní kynologii a chovu rotvajlerů obětuje a titul Mistra světa je jasné vyústění jeho píle a zapálenosti pro sportovní kynologii.

Není náhoda, že členové naší ZKO mají skvělé výsledky a ve světě vrcholové kynologie mají své jasné místo a je potřeba s nimi počítat… vede je Mistr světa.

Hynku, ještě jednou gratulujeme a díky za to, že jsi!

členové ZKO Tlučná

Žádné komentáře: