čtvrtek 15. září 2022

Jaký byl závěr sezony tanečního kroužku

Již v minulém čísle jsme se zmínili o několika soutěžích, kterých se náš taneční kroužek zúčastnil.

Naše sezona byla zakončena opět získáním medailí, které jsme přivezli 11. 6. 2022 z republikového finále CSH v Mladé Boleslavi. I přes velikou konkurenci jsme obdrželi 2 bronzové a 1 bramborovou medaili.

Jako tradičně jsme se mimo jiné zúčastnili oslav obce Tlučná. Při této příležitosti nás mohli spatřit i ti, kteří neměli tu možnost nás vidět na některých z již konaných soutěží. Kladné ohlasy občanů na sebe nenechaly dlouho čekat. Již naši nejmladší tanečníci s choreografií Hastrmánci upoutali pozornost všech. Vedle šikovnosti našich dětí diváky nadchly také jejich blýskavé kostýmy. Skladba Sešli jsme se v parku zaujala originalitou a poutavou hudbou.

„Úžasné, jedním slovem nádhera.“ „Krásné rekvizity.“ „Šikovné děti.“ „Plno hezky odvedené práce.“ Takovéto ohlasy jsme získali po odtančení choreografie V pravěku. Děkujeme za ně! Celé vystoupení našeho kroužku jsme zakončili společným tancem inspirovaným skladbou Jerusalema. Tímto tancem jsme chtěli ukázat naše krásné vztahy a radost z pohybu.

A byl tu závěr sezony. Rozloučili jsme se s dětmi ve velkém stylu. Samozřejmě nesmělo chybět šampaňské (dětské J), odměny za celoroční píli a všichni tanečníci si odnesli zlatou medaili, která jim bude připomínat úspěchy z celého odtančeného roku 2022.

Aktualita ze soustředění na Přimdě (tato část je psaná přímo ze soustředění)

Jako správní sportovci se připravujeme na další sezonu pečlivým tréninkem na naší oblíbené Přimdě, na kterou jsme již devátým rokem přijeli společně s florbalisty z Tlučné.

Neleníme.

Taneční tréninky prokládáme i jinými sportovními aktivitami jako je například trénování lehčích akrobatických prvků, jóga, trampolíny, ale nezalekneme se ani posilování, spinningu nebo orientačního běhu.

Pro děti jsou také vymyšleny klidné hry jako určitá forma odpočinku. Tentokrát je pro nejmenší připravena i noční stezka odvahy.

Ani návštěva místního bazénu a výstup na hrad Přimda nás tentokrát nemine.

Společně se těšíme na novou sezonu tanečního kroužku. Pokud máš rád/a tanec, neváhej a přijď se na nás podívat. Vyzkoušej si být součástí našeho týmu. Naše informační letáčky „UKAŽ SE …“ jsou nepřehlédnutelné. Další informace můžete získat na telefonním čísle 731 110 904.

Tým trenérek přeje všem čtenářům krásné a pohodové dny

Miluš, Péťa, Danča

 

Žádné komentáře: