středa 28. června 2023

Znáte Ferrum Igni?

Ferrum Igni - show (2)

Přinášíme žhavé zprávy o činnosti našeho ohnivého spolku. Na úvod je třeba se představit, protože ne každý Ferrum Igni zná. Jsme nadšená skupina lidí různých věkových kategorií, kteří jsou, jak rádi říkáme, zapálení pro věc. S vášní spojujeme prvky tance, ohně a pyrotechniky do vystoupení či příběhů, které zahřejí nejedno srdce.

Rádi bychom Vás informovali o našem neustálém rozvoji a o tom, že vítáme nové členy do našich řad. Pokud se Vám líbí ohnivé show a máte chuť si toto umění zkusit, přijďte za námi na trénink, rádi Vás přivítáme. Je to skvělá příležitost pro ty, kteří se chtějí naučit nové dovednosti, zapojit se do týmových příprav a zažít adrenalin z dobře odvedených vystoupení.

V posledním půlroce intenzivně připravujeme dvě nové ohnivé show, které jsou plné vzrušujících a inovativních prvků. Investovali jsme do nového vybavení, které nám umožňuje předvést ještě úchvatnější a více dechberoucí vystoupení. Těšíme se, až budeme moci předvést tyto novinky našim občanům a ukázat jim, že i ohnivé show mohou být opravdovým uměním.

Rádi bychom také využili této příležitosti k nabídce našich vystoupení pro různé soukromé i veřejné akce. Pokud plánujete oslavu, festival, firemní večírek, dětský tábor nebo jinou událost, kterou byste chtěli oživit ohnivým a nezapomenutelným zážitkem, neváhejte se na nás obrátit. Naše vystoupení jsou plná energie, napětí a zaručujeme, že zanechají trvalý dojem na Vašem publiku.

Ferrum Igni - show (1)


Pro více informací nás můžete kontaktovat na těchto kontaktech: 603 408 307, ferrumigni@gmail.com, www.ferrumigni.cz

Děkujeme Vám za podporu naší činnosti a těšíme se na to, že Vás brzy uvidíme na jednom z našich dalších ohnivých vystoupení. Připravte se na vzrušení, adrenalin a jedinečné zážitky!

Se žhavým pozdravem

Jakub „Kubička“ Zahrádka



Žádné komentáře: