čtvrtek 12. října 2023

Taneční klub Tlučná – Perla Plzeňského kraje

tanecni_klub_tlucna_2023podzim01

Perla Plzeňského kraje je umělecká cena hejtmana Plzeňského kraje. Jedním z nominovaných v kategorii tanec byl i juniorský tým Tanečního klubu Tlučná za úspěchy v roce 2022/2023. A dětem se opravdu dařilo: vicemistři světa WADF 2022, Sportovec roku 2022, Mistři Moravy 2023 a zlaté medaile z republikového finále 2023. Odborná porota je vybrala mezi nejlepší a děti si ocenění převezmou na slavnostním galavečeru dne 22. října 2023 na Nové scéně Divadla Josefa Kajetána Tyla v Plzni, což je pro nás velká pocta a motivace pro děti do budoucna.

O projektu píší: „Perly jsou opravdovým zázrakem přírody. Je na nich něco tajemného, kouzelného, neobyčejného… Zvláštní éterická a neuchopitelná krása. Stejně jako lastura na počátku dostane své zrnko písku, které je pak postupně obalováno perletí, aby z něj vznikl nádherný drahokam, tak i naše děti dostaly do vínku talent, dobrý základ, jenž se jejich vlastní pílí postupně obaluje, aby se nakonec zrodila perla ve svém oboru, jedinečný originál.“

Letní taneční soustředění

Rok uběhl jako voda a my jsme se o prázdninách vydali opět na osmidenní taneční soustředění do Střelských Hoštic, a to už po páté. I když nám počasí moc nepřálo, bylo to nejlepší soustředění ze všech předchozích ročníků.

tanecni_klub_tlucna_2023podzim02tanecni_klub_tlucna_2023podzim03

Letos jsme obsadili již 3 pavilony o kapacitě 71 lůžek. Měli jsme zastoupeny všechny věkové kategorie od nejmenších mateřáků, dětí, juniorů až po dospěláky. O děti se starali naši trenéři a asistentky: Eva, Gábina, Hanka, Maruš, Míša, Radek a Zuzka. Díky nim vše klapalo bez jakýchkoliv problémů – od ranního vstávání, trénování, stravování, zábavy a usínání, až po pohádku na dobrou noc.

Naučili jsme se mnoho nových tanců, které využijeme v nadcházející taneční sezoně, ale i potřebné zkrášlování, které je nedílnou součástí při prezentaci na soutěžích. Děti si lakovaly nehtíky, tvořily si účesy, zkoušely líčení a lepení umělých řas. Ve volném čase si každý vyzdobil své taneční perníkové srdce, které pro nás všechny upekla naše Eva, klobouk dolů.

tanecni_klub_tlucna_2023podzim04_srdce

Týden utekl a nastal poslední večer, při kterém všechny děti předvedly, co se za celý týden naučily.

Tentokrát byl večer obohacen o raut, o který se postarala Eva s manželem, a o světelnou show, kterou připravil náš technický tým Radek a Dan. Zlatým hřebem večera se stal obrovský dort s logem Tanečního klubu, na který se všichni s chutí vrhli.

tanecni_klub_tlucna_2023podzim05_dort

Za mě: super týden se skvělými lidmi. Už se těším na příští rok, až si vše zopakujeme.

Chcete tančit a užívat si s námi? Přidejte se k nám!

Jsme velká taneční rodina. Rádi se budeme věnovat Vašim dětem od 3 do 5 let v tanečních hrátkách pro nejmenší. Dále jsme připravili tanečky pro děti od 5 do 7 let. Také máme týmy pro děti od 7 do 10 let a juniorský tým. A dospělákům patří nedělní večery FitDance. Chcete tančit jen pro radost nebo i soutěžit? U nás najdete oboje. A navíc plno zábavy. Jednotlivé týmy jsou již skoro obsazeny, ale ještě pár volných míst by se našlo – neváhejte a přijďte. Těšíme na Vás.

Plesová sezona se blíží!

Chcete si zopakovat tance na nadcházející plesovou sezonu? Neotálejte a obraťte se na nás, společně si vše připomeneme – oblíbenou polku, pomalý waltz, královský valčík a další.

Pište na info@tktlucna.cz nebo volejte na 732 833 303.

Rozpis tréninků a bohatou fotogalerii naleznete na: www.tktlucna.cz

Brzy na stančenou!

Marie Zemanová

foto: Radovan Osoba

tanecni_klub_tlucna_2023podzim06tanecni_klub_tlucna_2023podzim07

tanecni_klub_tlucna_2023podzim08tanecni_klub_tlucna_2023podzim09

tanecni_klub_tlucna_2023podzim10tanecni_klub_tlucna_2023podzim11


tanecni_klub_tlucna_2023podzim12

 
tanecni_klub_tlucna_2023podzim15tanecni_klub_tlucna_2023podzim16

tanecni_klub_tlucna_2023podzim17tanecni_klub_tlucna_2023podzim18

Žádné komentáře: